Left navigation


BorderShops

Välkommen till Scandlines BorderShop butiker i Puttgarden och Rostock

Teckna ett BorderShop avtal med Scandlines Catering och ge dina kunder en fantastisk möjlighet för en god shoppingupplevelse i Tyskland

- läs mer under BorderShop shoppingkoncept här på denna sidan (kräver login)

 

NYHET i BorderShop Puttgarden

Skicka in kundernas pre-order på vägen så är allt packat och klart vid ankomst till pre-order hallen

Skriv ut detta formulär före resan och dela ut det på bussen

Läs guiden här

 

BorderShop Puttgarden - det flytande inköpscenter

På 8000 m² erbjuder BorderShop Puttgarden ett enormt utbud av bättre viner, över 250 olika whisky och ett stort sortiment av cognacs och brännvin, viner m.m. från hela världen.
Dessutom tillhandahåller BorderShop ett stort sortiment av läsk, cider, choklad och godis från olika länder.

BorderShop Puttgarden ligger direkt i anslutning till färjehamnen och du skall bara hålla längst till höger när du kör av färjan och ta höger vid första avfarten, följ skyltarna. Då kommer du direkt till parkeringen vid BorderShop butiken. 

BorderShop Puttgardens öppettider:

klicka på den här länken för tider

www.bordershop.com/se/ombordershop-puttgarden


BorderShop Rostock - modern shopping

Direkt i anslutning till Rostocks hamn hittar du den senaste BorderShop sonm är anpassad för bussgrupper.

En ljus och modern butik på 1200 mmed effektiv logistik, erbjuder denna butik en snabb och effektiv hantering af grupper, som inte har lika mycket tid för shopping. Här kan du som busschaufför släppa av gästerna direkt vidingången till butiken för att sedan köra ner i hamnen och checka in bussen, senast 30 min före avgång. Därefter köra tillbaka till BorderShop butiken och invänta dina gäster som shoppat i lugn och ro. Då "köper" du dig lite extra tid för dina gäster att handla och för dig att packa bussen utana tt känna stressen av attt checka in bussen 30 min före avgång. Därefter kör du direkt igenom busspassagen i hamnen och in på uppmarschområdet.

Butiken i Rostock har ett brett sortiment av utvalda varor som vi vet passar de svenska kunderna och som är kända "storsäljare" vid BorderShop butiken i Puttgarden.

BorderShop Rostock öppettider

klicka på den här länken för tider

www.bordershop.com/se/ombordershop-rostock

 

Pre-order dina varor i BorderShop Puttgarden och Rostock

Det är möjligt att pre-order (förbeställa) varor på förhand så de står packade och klara vid ankomsten till butiken i Puttgarden och Rostock. Lättare kan det inte bli!
Alla varorna skall avhämtas senast 4 dagar efter beställningen. Se mer på www.bordershoppa.se

 

Skicka in kundernas förbeställningsinformation på vägen så att allt är packat och klart vid ankomst till förbeställningshallen.